Aktiviteter

Madklub

1. Alle er velkommen i madklubben. Får man først lyst til at være med senere hopper man bare ind – der ingen grund til at vente til en ny sæson starter. Spiser man mad forventes man selvfølgelig straks også proaktivt at melde sig som kok.
2. Vi forsøger at holde madklub både mandage og tirsdage, men tjek skemaet for at se om der er huller. Der er helt ok kun at deltage nogen gange.
3. Prisen er fortsat 30 kr per voksen og 20 kr per barn, som man proaktivt betaler på stedet. Kokken lægger personligt ud, så lav dig en krukke med madklubskontanter.  Undgå efterbetalinger.
4. Spisetid er altid kl 18.00 ved mindre kokken siger noget andet.
5. Kokken skal i god tid inden spisedagen a) skrive retten i skemaet b) skrive en mail til vildrosen@googlegroups.com med menu, link til skema og sidste frist for tilmelding. Kokken kan også sætte et max deltagerantal på, hvis man vil lave noget, der ikke skalerer til 25 mennesker.
6. Tilmelding er bindende, når fristen er overskredet. Udebliver man skal man selv proaktivt betale kokken alligevel.
7. Der må gerne være flere kokke der laver mad sammen.
8. Kokkene må meget gerne huske at købe maskinopvaske-tabletter, salt, afspænding, karklude og hvad der ellers mangler af forbrugsvarer.
9. Overskud fra en madklubsdag giver man til Line 22C (evt i postkassen) som passer på MADKLUBSKASSEN. Er der underskud (fx hvis man har handlet en masse opvasketabs) refunderes det straks af MADKLUBSKASSEN.
 
Link til madklubsskemaet er rundsendt på email. 
 

Arbejdsweekender

For at holde omkostningerne nede og for at hygge os laver vi så meget håndværksarbejde vi kan selv. Derfor bliver der flere gange årligt indkaldt til arbejdsweekender. 

Sct. Hans

Vi har de første 2 år holdt fælles Sct. Hans på fælles græsplænen med stor succes. Tidligere var vores grund et område hvor alle haveforeningerne kom og holdt Sct. Hans og vi vil forsøge at bibeholde denne gode tradition.

Fastelavn

Har vi også afholdt og indbudt vores naboer i haveforeningerne og der er kommet mange festlige udklædte børn og voksne.

Mostedag

Vi har gennem Den Danske bank været så heldige at få bevilget et mosteri som kan omdanne nogle af de mange æbler der ligger rundt på grunden til den dejligste æblemost. 1 gang om året holder vi den officielle mostedag hvor naboerne i haveforeningen samt venner og familie inviteres herud.

Vedhæftede filer:
Grønne indkøb sydhavn web 2007
groenne-indkoeb-sydhavn-web-2007.pdf (945 KB)

Sydhavnens nyeste oase